Wybierz język

Europejska konferencja SprutCAM

Firma SPRUT Technology niedawno zorganizowała swoją czwartą europejską konferencję SprutCAM we Frankfurcie w Niemczech, która odbyła się w dniach od 2. do 4. listopada i przyciągnęła najważniejszych europejskich dystrybutorów, chcących dowiedzieć się więcej o nadchodzącym SprutCAM 10.

Spotkanie i trening dystrybutorów, 2015
Frankfurt, Niemcy

Spotkanie dysrybutorów

W ciągu 3 pełnych dni ponad 25 osób reprezentujących 17 firm z ponad 10 krajów spotkało się i podzieliło osiągnięciami roku 2015, a także omówiło plany na rok 2016 i dalej. Dystrybutorzy przybyli z tak odległych krajów jak Turcja, czy Brazylia.

Yuriy Vishnevsky, dyrektor sprzedaży w SPRUT Technology wykorzystał tą okazję, aby przedstawić wyniki firmy oraz nakreślić plany na przyszłość.

Yuriy Vishnevsky, Head of Sales for SPRUT Technology

Spotkanie dystrybutorów było doskonałą okazją zarówno dla wieloletnich, jak i nowych dystrybutorów SprutCAM do podzielenia się swoimi sukcesami, wśród których były:

Historia Aurelio Vinciguerra i Livio Pettiti z Włoch

Success story from Aurelio Vinciguerra and Livio Pettiti, Italy

Livio Pettiti, CEO Sintesi (Włochy) powiadomił o zwiększeniu sprzedaży w regionie.
Jego firma jest najstarszym dystrybutorem rozwiązań SPRUT Technology. Kilku z ich prestiżowych klientów wykorzystuje SprutCAM do produkcji części dla Bugatti, czy Ferrari.

Historia Bruno Grappeggia, specjalisty technicznego w Comac (Brazylia)

A success story from Bruno Grappeggia, Technical Expert for Comac (Brazil)

W tym roku po raz pierwszy podczas naszych corocznych seminariów SprutCAM odbyła się prezentacja z Ameryki Łacińskiej. Swoimi wrażeniami i doświadczeniami podzielił się Bruno Grappeggia, specjalista techniczny pracujący dla Comac w Brazylii. Firma Comac dołączyła do grona dystrybutorów SprutCAM około rok temu. W czasie tego roku pokazali imponujące wyniki jak na nowego dystrybutora SprutCAM. Ich sukces opiera się na wieloletnim doświadczeniu w sprzedaży oprogramowania CAM jak MasterCAM i RobotMaster. Cytując słowa Bruno, “Wybór SprutCAM był pragmatyczny, praktyczny i fachowy”. Bruno również zaznaczył, że bardzo ważnym kryterium wyboru oprogramowania CAM była możliwość zaawansowanej obsługi robotów przemysłowych i nie pomylili się w tej kwestii decydując się na SprutCAM, ponieważ znacznie on przewyższa swoimi możliwościami konkurencję.

Historia Andreasa Reitz, CEO w CAD/CAM Systeme Datentechnik Reitz GmbH & Co KG (Niemcy)

Success story from Andreas Reitz, CEO of CAD/CAM Systeme Datentechnik Reitz GmbH & Co KG (Germany)

Bardzo interesującą prezentację przedstawił Andreas Reitz - założyciel i CEO Datentechnik Reitz GmbH & Co KG. Andreas podzielił się swoją receptą na sukces oraz zwrócił uwagę na wiele silnych stron systemu SprutCAM.

Historia Grzegorza Oleszek, Polska

Success story from Grzegorz Oleszek, Poland

Zorganizowane spotkanie było bardzo dobrą okazją dla wszystkich dystrybutorów do współpracy z producentami, a także do nawiązania kontaktów między sobą.

Spotkanie dystrybutorów zakończyło się uroczystym wręczeniem nagród dla dystrybutorów, którzy odnieśli największe sukcesy na rynku europejskim.

Firma Sprut Technology podziękowała swoim partnerom za bardzo udany rok 2015 oraz doceniła roznące osiągnięcia systemu SprutCAM na całym świecie z rekordowym poziomem sprzedaży w Polsce, Wielkiej Brytanii, Czechach, Włoszech i Niemczech.

Yuriy Vishnevsky mocno podkreślił, że lata 2014-15 były bardzo dobre dla SprutCAM dzięki aktywnej współpracy wszystkich dystrybutorów.

Szkolenie

Następnie był czas na szkolenie, podczas którego uczestnicy mieli możliwość zapoznania się z nowymi możliwościami systemu SprutCAM 10.

W ramach konferencji Aleksandr Groshev, manadżer projektu w SPRUT Technology, pokazał nową wersję SprutCAM 10 i zademonstrował wiele nowych funkcji, jak również przedstawił sposób posługiwania się nimi.

Pokaz nowości nadchodzącego programu SprutCAM 10 spotkał się z wyraźnym entuzjazmem dystrybutorów:

Nowe funkcje:

Usprawnione funkcje:

Partnerzy SprutCAM zostali zaproszeni do wzięcia udziału we wspólnej dyskucji w celu podzielenia się swoimi doświadczeniami i omówienia przyszłości rozwoju systemu SprutCAM.

W napiętym planie znalazło się miejsce również dla relaksu: wystawna kolacja w Apfelwein Wagner, gdzie można było zasmakować różnych tradycyjnych potraw regionalnych, a także jednego z najlepszych Apfelwein (wino jabłkowe) we Frankfurcie.

Konferencja zakończyła się wręczeniem certyfikatów oraz upominków dla dystrybutorów SprutCAM.

Tym samym nadszedł czas podziękowania wszystkim za ich ciągły aktywny wkład w tworzenie tak dobrego systemu, jakim jest SprutCAM!

Locations of visitors to this page

Zadzwoń